El Bichon Maltes

martes, 30 de julio de 2019

SLINGEREN DOOR NEW YORK!?!? - Marvel's Spider-Man Livestream 2/2 (DIPSAUS GAMERS)

Hey jij daar! Leuk dat je terecht bent gekomen op DIPSAUS GAMERS! Mijn naam is Age, 17 jaar oud en ik ben dit kanaal gestart puur omdat ik het leuk vind om gezellig in een microfoon over domme dingen te praten tijdens het gamen. Op dit kanaal kun je een groot assortiment games verwachten zoals Fortnite, maar ook story games zoals Uncharted of bijvoorbeeld South Park: The Stick Of Truth! Ben je nou geïnteresseerd geraakt in mijn video’s kun je altijd abonneren door op dat hele mooie rode knopje te drukken en misschien zie ik je wel voorbijkomen! Welkom op DIPSAUS GAMERS!

KQ6HD2

Contact: agevandermeulen7@gmail.com

Instagram: @age_bleachedheart35

@dipsaus_gamers

Mas videos turoriales AQUI ------>> https://repetidorwifi.org